طهرونی‌ها چه می‌خوردند؟/ غذاهای اصیل پایتخت را بشناسید

طهرونی‌ها چه می‌خوردند؟/ غذاهای اصیل پایتخت را بشناسید

Read More همشهری نوشت:سور خورش خورشی در عروسی، چرب شیرین و رشته پلو برای شب‌عید، سبزی پلو با ماهی چهارشنبه‌سوری، خورش کلشک در هفتم محرم و…نمونه‌ای از خواراک تهرانی‌ها در مناسبت‌های مختلف بوده است. خوراکی که به گفته پژوهشگران نقش­ زیادی در زندگی و سلامت جسمی و روانی انسان‌ها داشت.

 همشهری نوشت:سور خورش خورشی در عروسی، چرب شیرین و رشته پلو برای شب‌عید، سبزی پلو با ماهی چهارشنبه‌سوری، خورش کلشک در هفتم محرم و…نمونه‌ای از خواراک تهرانی‌ها در مناسبت‌های مختلف بوده است. خوراکی که به گفته پژوهشگران نقش­ زیادی در زندگی و سلامت جسمی و روانی انسان‌ها داشت. خبرگزاری خبرآنلاین – آخرین اخبار ایران و جهان | Khabaronline 

بدون دیدگاه

ارسال دیدگاه

دیدگاه
نام
ایمیل
وبسایت